Over BORK Groep

Inzicht, precisie, deskundigheid en uitgebreide kennis van relevante wet- en regelgeving. Elementen die de Bork Groep tot in de puntjes beheerst en waarmee ze al sinds 1946 innovatief koploper is binnen haar vakgebied. Van slopen, recycling, asbest- en brandschadesanering tot stofarme renovatiesloop: in alle gevallen staan veiligheid, kwaliteit, milieu en een persoonlijke relatie met de klant voorop.

Bij familiebedrijf Bork verstaan wij de kunst van het slopen en combineren dit met een persoonlijke benadering. Wij werken voor grote en kleine opdrachtgevers door heel Nederland met een gemotiveerd team waarmee we van A tot Z elke sloopklus kunnen klaren. Wij beschikken hierbij over een modern en up-to-date machinepark dat wij voor alle voorkomende werkzaamheden in kunnen zetten, waar en wanneer dat nodig is.  De machines worden elke zeven jaar en door onze eigen mensen onderhouden. Hiermee voldoen we aan de laatste eisen op het gebied van techniek en milieuvriendelijkheid.

Spil in de bouwcirKel

jan-borkJan Bork: “Onze branche was altijd een onderdeel van de bouwcirkel. De afgelopen jaren is steeds gesproken over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en Duurzaamheid, maar pas sinds kort (en meer en meer in de komende jaren) vindt het hergebruik van grondstoffen in de zogenaamde “Circulaire Economie” op steeds groter wordende schaal plaats, zoals het eigenlijk hoort. Moderne sloopbedrijven zijn hiermee op dit gebied de belangrijkste spil in het bouwproces geworden.

Wij als Bork Groep geloven in het hergebruik van grondstoffen en zijn door diverse initiatieven op dit vlak in de ‘kopgroep’ van moderne bedrijven beland. Bijvoorbeeld door trajecten waarbij gebroken beton wordt hergebruikt als toeslagmateriaal in nieuw beton, of door het recyclen van kunststof afvalstoffen tot grondstoffen in een samenwerking met CH-Energy en onlangs nog met de start van Circulair Mineraal. Dit laatste initiatief is een samenwerking met bedrijven om tot een proces te komen waarbij oud beton terug wordt gebracht tot de grondstoffen grind/zand/vulstof. Prachtige initiatieven die helpen om tot een zo hoogwaardig mogelijk hergebruik te komen van bestaand materiaal en het delven van grondstoffen verder zullen terugdringen.

Wij als bedrijf hebben met onze mensen en ons materieel de kennis en technische mogelijkheden om hier vorm aan te geven. De vrijkomende materialen zijn voorhanden in de door ons uit te voeren projecten. Door hier verantwoord mee om te gaan, geven wij ruim uitvoering aan de duurzaamheidsgedachte en zijn we in staat om de aarde waarop wij leven een stukje mooier door te geven aan de generaties na ons”.

Sloopwerk is mensenwerk

jan-borkRoelof Bork: “Eén van de grootste uitdagingen van iedere ondernemer is het vinden van de juiste medewerkers. Mensen waarop je kunt bouwen en die, net als wij als ondernemer zelf, trots (kunnen) zijn op het bedrijf waarin ze werken.
 
Naast het behalen van een verantwoord financieel rendement vinden wij het daarom belangrijk dat onze mensen kunnen werken in een prettige werksfeer en dat zij de mogelijkheid hebben om zich te kunnen ontplooien binnen het bedrijf.  Uiteindelijk komt dit allemaal ten goede aan de kwaliteit van ons werk en daarmee aan onze klant!”

Ons team

Albert Meijer

Financial Controller
0528 - 33 12 25

Hetty Annen

Administratie
0528 - 33 12 25

Joyce Ham

Administratie, P&O, Marketing (MVO)
0528 - 33 12 25

Miranda van der Meulen

Administratie
0528 - 33 12 25

Wij geloven sterk in de kunst van het slopen!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op met: 0528 - 33 12 25 of mail naar info@borksloopwerken.nl