Sloopwerken

Bij sloopwerkzaamheden komt het nodige vakmanschap kijken. Zeker wanneer je als bedrijf een goede invulling wilt geven aan begrippen als ‘duurzaamheid’ en ‘maatschappelijk verantwoord ondernemen’. Slopen is afbreken, maar tegelijk ruimte creëren voor iets nieuws. Bork Sloopwerken B.V. doet dit met inachtneming van zaken als veiligheid, kwaliteit en milieu. Waarbij de wens van onze klant te allen tijde voorop staat in het volledige proces van het aannemen van het werk tot en met oplevering.

Specialisten

Technische kennis, kunde, inzicht en goed materieel zijn alles bepalend voor het neerzetten van een goed resultaat. Daarom werken we bij Bork Sloopwerken B.V. met een team van specialisten die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen op basis van hun ervaring en terugkerende training en scholing. Zij bereiden elk project tot in detail voor en zijn gewend om hun kennis en ervaring op creatieve wijze in te zetten, mochten zij met onvoorziene en/of complexe situaties worden geconfronteerd.

Machinepark

sloopwerken-01Bork Sloopwerken B.V. beschikt over een up-to-date en zeer uitgebreid machinepark waarvan alle machines voldoen aan de laagste emissienormen wat een minimale CO2-uitstoot op projecten garandeert. 16 hydraulische kranen van 800 kg tot 40 ton en zogenaamde ‘long reach’-kranen zorgen ervoor dat we in elke situatie zeer nauwkeurig kunnen werken. Al onze hydraulische kranen van 14 ton en zwaarder zijn uitgerust met het beproefde Oil-Quick snelwisselsysteem. Hierdoor kunnen onze machinisten in no time wisselen van hydraulisch uitrustingsstuk, waardoor wij nog efficiënter en preciezer kunnen werken. Daardoor kunnen we niet alleen uw project tot wel 20% sneller afronden, maar ook nog eens behoorlijk wat brandstof besparen. Naast een flinke kostenbesparing komt dit ook ten goede aan onze CO2 uitstoot! Daarnaast is het systeem ideaal wanneer er gewerkt wordt in een brandschade en/of een asbestsanering, omdat de machinist de hulpstukken kan wisselen zonder uit de cabine te hoeven komen. Doordat wij al onze machines hebben uitgerust met een overdruksysteem en ook vaak met een nevel installatie zijn onze medewerkers verzekerd van een veilige en stofarme werkplek.

Voor het realiseren van stofarme renovatiesloop beschikken wij over meerdere kleine machines, zoals schrankladers en minishovels. Daarnaast hebben wij ook elektrisch aangedreven machines waardoor onze medewerkers en de omgeving waarin gewerkt wordt geen last hebben van schadelijke uitlaatgassen.
Doordat we het vrijgekomen puin ter plekke kunnen breken, worden transportbewegingen gehalveerd wat prettig is voor de directe omgeving en natuurlijk ook voor het milieu.

Snel beschikbaar

Naast de grote sloopprojecten die wij uitvoeren, hebben we op elk moment 12 teams klaar staan die op afroep beschikbaar zijn voor kleinere projecten waar gezaagd, geboord, gehakt, gesneden of gefreesd moet worden. Ook bij calamiteiten zoals een brand kunt u bij ons snel beschikken over een specialistisch team en -materieel, wat zeker in het geval er asbest is vrijgekomen van groot belang is. Wij zijn 24-7 bereikbaar voor calamiteiten.

Ons team van Sloopwerk specialisten

Bart Pit

Projectleider Groningen
06 - 13 64 91 89

Ben Bruintjes

Calculator
0528 - 33 12 25

Jackie Kiewiet

Werkvoorbereider
06 - 51 63 57 68

Sjacco Koekoek

Uitvoerder
06 - 83 06 69 34

Wij geloven sterk in de kunst van het slopen!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op met 0528 - 33 12 25 of mail naar info@borksloopwerken.nl